Nieuws


05-11-2014

Beheer website

Deze website wordt niet meer actief beheerd. U heeft toegang tot alle bestaande informatie. U kunt ons nog mailen via de contactfunctie. Het project Toetsen en Examens (Staatsexamen NT2) is ook niet meer actief.


23-10-2014

NT2taalmenu

NT2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren Ún voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Veel oefeningen kunnen ook gedownload en afgedrukt worden, sommige moeten gekocht worden en zijn online te bestellen. De site bevat oefeningen voor spreken, luisteren, lezen, en schrijven op de verschillende niveaus, oefeningen voor woordenschat en grammatica, en oefeningen met eenvoudige Nederlandstalige liedjes, van Tulpen uit Amsterdam tot Linda van Frank Boeyen.


10-10-2014

NT2 Webcommunity        

Er is een speciale MSN webcommunity Nederlands als tweede taal. Hier kan iedereen gratis lid van worden en communiceren met andere leden, via communityberichten of chatten.


5-10-2014

Laat van u horen via onze website

Heeft u zelf een goed praktijkvoorbeeld die u wilt delen met anderen? Wilt u een netwerk starten? Zoekt u gelijkgestemden voor een integraal project? Heeft u een nieuwe publicatie uitgebracht?


 indian blue jeans kinderkleding, little miss juliette kinderkleding, geisha meisjeskleding en someone meisjeskleding